Cursus: onweerstaanbare plannen schrijven en bewijzen

Het schrijven van een projectplan voorzien van SMART geformuleerde doelen is een hele klus. Dat is het zeker met de kennis dat een succesvol plan bestaat uit maximaal 7 pagina’s waarin je je baanbrekende en vernieuwende initiatief uitlegt én waarin je buigt over de aantoonbaarheid van het resultaat. Met deze training wordt dat makkelijker!

Inge van den Tillaard (inspirator voor het meten van “zachte doelen”) & Barbara van der Vaart (projectleider en fondsenwerver met een imposant trackrecord) hebben een unieke training ontwikkeld, waarin je in 1 dag leert zo’n plan te schrijven!

AAN BOD KOMEN DE VOLGENDE ONDERWERPEN:
• Projectcanvas; in steekwoorden opschrijven wat je wilt bereiken met je project
• Doelen, resultaten en het effect van een project; wat is het verschil en wat is de overeenkomst?
• Korte kennismaking met het Fondsen en Subsidielandschap inclusief de grootste valkuilen
• Meten = Weten; aan de slag met het meten van je doelen met een indicatorenschema
• Financiën en begroting van je project en deze afzetten tegen je resultaten
Naast korte, theoretische inleidingen bestaat de dag vooral uit het oefenen met de lesstof aan de hand van een eigen project. We vragen je een korte voorbereiding te doen door je eigen project te omschrijven met behulp van een projectcanvas welke we je ruim van te voren toesturen.

RESULTAAT
Een inspirerende dag waarin je niet alleen veel kennis opdoet maar ook oefent en bespreekt. Aan het einde van de dag heb je enkele stappen gezet met het schrijven van een onweerstaanbaar plan dat ook nog eens bewezen kan worden!

VOOR WIE?
Voor iedereen die een projectplan schrijft voor een doel in de sector zorg- en welzijn.

EXTRA
Na deze cursusdag krijg je de gelegenheid om één van de cursusleiders nog één keer mee te laten lezen met een projectplan van maximaal 7 pagina’s, omdat wij heel goed begrijpen dat het in de cursus heel gemakkelijk lijkt, maar later toch weer moeilijk blijkt te zijn.

MEER INFO: INFO@BARBARAVANDERVAART.NL TEL 06-51592392
OF INGE@FOURSTEPS.EU TEL 06-55751003